facebook tracking
Kontor

Innerstaden

Connect

OM FANTASTIC FRANK

Vår unika marknadsföring gör att många hör av sig och vill sälja med oss. Därför söker vi just nu skickliga och drivna mäklare till våra kontor. Vi söker också nya franchisetagare.

Vi erbjuder marknadens bästa ersättningspaket och ett fastighetsmäkleri i framkant. Vår försäljningsprocess skapar förutsättningar för nöjda kunder och du ges möjlighet att fokusera på framgångsrik försäljning uppbackad av hela vårt team av marknadsförare, stylister och fotografer. Som mäklare hos oss är du en stjärna och blir behandlad som en stjärna.

Vi tror att vi är förstahandsvalet bland mäklare för den nya kundbas som växer fram som är väldigt kvalitetsmedveten och inredningsintresserad. De bryr sig om hur deras bostäder ser ut och är mycket noga i valet av mäklare. 

VÅRT KONTOR I INNERSTADEN

Vi säljer lägenheter i Stockholms innerstad samt närområden, vi säljer även villor och fritidshus i hela Stockholm.

Vårt stora innerstadskontor ligger på Norr Mälarstrand 10. Här arbetar erfarna fastighetsmäklare som har 1000-talet genomförda affärer ihop med ett team av inredningsstylister och fotografer. Här sitter också Fantastic Frank HQ och Nyproduktion. En fantastisk arbetsplats

Definitionen av en fantastisk arbetsplats är för oss en arbetsplats där man utvecklas, överträffar sina mål och har roligt. Oavsett om du är mäklare hos oss eller om du vill ha mer ansvar och driva franchise-kontor. Allt vi gör genomsyras av kvalitet och omsorg om detaljer. Därför anställs bara de allra bästa hos Fantastic Frank. 

Vi är ett internationellt fastighetsmäkleri som ger oss många fördelar som fler kunder och möjligheter att ständigt utvecklas. Vår unika och ledande marknadsföring gör att blivande kunder hör av sig till oss och undrar över vår framgångsrika försäljningsmodell. Det gör att du som mäklare framför allt kan koncentrera dig på att ta hand om, och vårda, dina nya och gamla kunder och ta del av ett stort inflöde av intag.


Norr Mälarstrand 10
112 20 Stockholm Vägbeskrivning info@fantasticfrank.se +46 8 120 45 100 View page

Göteborg


Göteborg Vägbeskrivning View page

Köpenhamn


Köpenhamn Vägbeskrivning View page

Midsommarkransen

Midsommarkransen
Stockholm Vägbeskrivning View page

Palma de Mallorca

Carrer del Sindicat, 74
07002 Palma Vägbeskrivning palma@fantasticfrank.com +34 871 027 049 View page

Sjöstaden

Hammarby Allé 34
120 61 Stockholm Vägbeskrivning sjostaden@fantasticfrank.se +46 8 55 60 10 10 View page

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor