facebook tracking
Kontor

Fantastic Frank HQ

Connect

VÄLKOMMEN TILL FANTASTIC FRANK

​Vårt huvudkontor sitter tillsammans med Innerstadskontoret i en fantastisk lokal på Norr Mälarstrand 10. Här jobbar vi med affärsutveckling, franchise/nyetablering och att hitta och utveckla vårt team med branschens bästa stylister och fotografer.

En fantastisk arbetsplats

Definitionen av en fantastisk arbetsplats är för oss en arbetsplats där man utvecklas, överträffar sina mål och har roligt. Oavsett om du är mäklare hos oss eller om du vill ha mer ansvar och driva franchise-kontor. Allt vi gör genomsyras av kvalitet och omsorg om detaljer. Därför anställs bara de allra bästa hos Fantastic Frank. 

Vi är ett internationellt fastighetsmäkleri som ger oss många fördelar som fler kunder och möjligheter att ständigt utvecklas. Vår unika och ledande marknadsföring gör att blivande kunder hör av sig till oss och undrar över vår framgångsrika försäljningsmodell. Det gör att du som mäklare framför allt kan koncentrera dig på att ta hand om, och vårda, dina nya och gamla kunder och ta del av ett stort inflöde av intag.


Fördelar med att jobba hos oss

 • Sju års positivt rykte

  Positiv press från världens alla hörn ger trygghet när våra kunder gör sin research. Faktum är att vi är ett av världens mest omtalade varumärken i mäklarbranschen. Det ger intag och det gör att du vinner intag oftare!

 • Vi säljer snabbt

  Forskning visar att emotionell förankring snabbar på beslutsprocessen vid ett köp. Vi påverkar den rationella köp-processen och får köparen att känna något extra för bostaden.

 • Högre arvoden

  Vi får mer betalt vid våra försäljningar och erbjuder en produkt av högsta kvalitet. Det gör att arvodet är högre än hos våra konkurrenter.

 • Fler klienter

  Tack vare vår unika marknadsföringsmodell skapar våra försäljningar en buzz och en medvetenhet om Fantastic Frank långt utanför de vanliga marknadsföringskanalerna.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor