facebook tracking
Kontor

Franchising

Connect

Varje dag hör folk av sig till oss för att de vill sälja sin bostad med Fantastic Frank. Varje dag, året runt. De ser vår marknadsföring och vårt sätt att göra affärer och i det känner de igen sig mer än hos våra konkurrenter. Vår modell är bra för säljaren, och bra för våra mäklare. Nu öppnar vi upp för ytterligare franchisetagare att driva egna Fantastic Frank kontor. De närmsta åren kommer vi öppna franchisekontor i spännande storstäder i Europa. Vi vill först öppna i Göteborg och Köpenhamn. Städer med hög tillväxt där vi kan göra skillnad inom nyproduktion och succesion. Städer där vi snabbt kan ta stora marknadsandelar.​

VAD VI LOVAR VÅRA FRANCHISETAGARE​

​​Vi hjälper våra franchisetagare ska växa sina affärsområden. Vi förstår urbaniseringen och hur sociala medier ska användas för att attrahera fler kunder.

​VI HAR

  • ​Hög kvalitet i allt vi gör vilket ger högre arvoden
  • Ett välkänt europeiskt varumärke
  • Marknadsföring i världsklass vilket ger fler intag
  • En IT-plattform i framkant
  • Startup-program och kontinuerlig utbildning

Fantastic Frank är förstahandsvalet för en ny kvalitetsmedveten kundbas som är på kraftig framväxt i Europas storstäder.

​VI SÖKER​​

Är du en driven mäklare med stora ambitioner som älskar att vinna över dina konkurrenter, och som dessutom har någon kompis som delar dina ambitioner? Ta en titt i vilka städer och områden som vi söker franchisetagare. Connecta med oss.


Läs mer om att öppna Fantastic Frank franchisekontor här​.

En fantastisk arbetsplats

Definitionen av en fantastisk arbetsplats är för oss en arbetsplats där man utvecklas, överträffar sina mål och har roligt. Oavsett om du är mäklare hos oss eller om du vill ha mer ansvar och driva franchise-kontor. Allt vi gör genomsyras av kvalitet och omsorg om detaljer. Därför anställs bara de allra bästa hos Fantastic Frank. 

Vi är ett internationellt fastighetsmäkleri som ger oss många fördelar som fler kunder och möjligheter att ständigt utvecklas. Vår unika och ledande marknadsföring gör att blivande kunder hör av sig till oss och undrar över vår framgångsrika försäljningsmodell. Det gör att du som mäklare framför allt kan koncentrera dig på att ta hand om, och vårda, dina nya och gamla kunder och ta del av ett stort inflöde av intag.


Norr Mälarstrand 10
112 20 Stockholm Vägbeskrivning info@fantasticfrank.se +46 8 120 45 100 Se sida

Göteborg


Göteborg Vägbeskrivning Se sida

Köpenhamn


Köpenhamn Vägbeskrivning Se sida

Midsommarkransen

Midsommarkransen
Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Palma de Mallorca

Carrer del Sindicat, 74
07002 Palma Vägbeskrivning palma@fantasticfrank.com +34 871 027 049 Se sida

Sjöstaden

Hammarby Allé 34
120 61 Stockholm Vägbeskrivning sjostaden@fantasticfrank.se +46 8 55 60 10 10 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor